понеделник, 21 февруари 2011 г.

Оффлайн и онлайн бизнес или защо са ни необходими безплатните обяви

 Все по-трудно става да се докаже даден бизнес спрямо конкуренцията. Иновативните търговци разбраха, че в интернет пространството се достига по-лесно, по-евтино и по-бързо до таргет клиентелата им. Все по-бърза реализация и все по-бързото популизиране на интернет в България отваря врати за всички малки и средни предприятия/фирми/компания, на които им е трудно да се борят с големите в бранша.

 В този пост ще намерите някои важни насоки и съвети защо е необходимо да публикувате безплатни обяви в интернет сайтовете.
 Да приемем хипотетично, че сте собственик на малко магазинче за нестандартни подаръци. Наемът в централните градски части е твърде скъп за Вашия оборот, а човекопотокът е точно в тази част. Въпреки всичко сте решили да отворите магазинчето си на комуникативно място, но оборотите Ви не са тези, които сте очаквали. Таргет групата Ви от клиенти просто не са достатъчно. Трябват Ви или повече печалба/приход/оборот, за да преместите магазина на по-добро място или "здрава" реклама... но и за двете нямате достатъчно пари. Решението е едно, публикувайте всяка предлагана стока от Вас в интернет сайтовете за безплатни обяви. Както си личи от името им, те са напълно безплатни. Таргет клиентите Ви ще търсят точно вас и магазинът Ви, ще популизирате своята фирма, ще увеличите оборота/приходите/печалбата си.
 За да публикувате обява и да привлечете вниманието на потребителите върху себе си, ще Ви е от полза тази тема.

 Изберете сайтове за малки обяви във вашата ниша, а ако няма спациализиран такъв сайт, то тогава пуснете обяви във всички големи сайтове. Ще познаете един сайт за малки обяви, че е добър по няколко неща - посещения от потребители, лесно запомнящо се име, лесен за четене и публикуване на обяви, излиза на предни позиции в търсачките.
 За да не се чудите повече, сайтът включваш всичко изброено по-горе е точно ТОЗИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар