понеделник, 21 февруари 2011 г.

VIP обяви в сайтовете за малки обяви

Необходима ли ни е ВИП обява ?


ВИП обявите са необходими за тези търговци, които искат да са забележими, да продадат своята стока/услуга по-бързо, на по-голям брой клиенти и да придобият известна преднина спрямо конкурентите им. Не трябва да забравяме, че само този тип обяви се заплащат в подобни сайтове.


Какво ни дава такъв тип обява ?


ВИП обявите ни дават предимство спрямо всички останали. Обявите излизат най-отгоре на първа страница спрямо зададената категория, към която се отнасят. Откроени са цветово, все пак не трябва да забравяме, че човешкият поглед се привлича от различните цветове или оформление по-лесно. ВИП обявите дават една известна преднина спрямо всички други, която предразполага масовият потребител неволно - преднината на сигурен партьор във Вашето лице. Човек склонен да плати известна, макар и малка сума, за да рекламира и продава своя продукт, в иначе безплатен сайт за обяви.


Лесно ли се прави дадена обява да е ВИП ?


За да направиш обявата си ВИП в повечето сайтове е изключително лесно. След като публикуваш обявата, се появява един код. С този код Вие пращате СМС на съответния номер.

С кои оператори е възможно това ?


С абсолютно всички български оператори можете да направите обявите си ВИП. Цените за всеки сайт са фиксирани с ДДС.


Необходимо е понякога да направим макар и малка инвестиция, за да постигнем по-добри резултатите в бъдеще. Все пак замислете се - 2.40 лв с ДДС много ли ви се вижда ако благодарение на точно тази обява, Вие сте продали стоката/услугата си за 400 лв. на потребител ?! Все пак и евтините неща имат своите хубави и качествени предимства пред скъпите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар